EcoTourism Hoteluri
EcoTourism Hoteluri 1 EcoTourism Hoteluri 2 EcoTourism Hoteluri 3 EcoTourism Hoteluri 4 EcoTourism Hoteluri 5 EcoTourism Hoteluri 6
In ultimii ani,  Bulgaria urmeaza tendintele globale si dezvolta posibilitatile de practicare a ecoturismului. Ecoturismul este turism, cu responsabilitate fata de mediului inconjurator, in vederea conservarii acestuia, lasandu-l cat mai putin afectat de activitatea umana, avand ca scop recrearea in natura si cunoasterea obiceiurilor locale si cultura. Ecoturismul combina diferite activitati in aer liber – drumetii – eco trasee, excursii ecologice, alpinism, vizitarea pesterilor, activitatea de fotografiere in mijlocul naturii; observarea animalelor si a pasarilor in mijlocul naturii; turism cultural si rural.
Bulgaria este tara cu o natura frumoasa unica,  munti impaduriti, rauri involburate, lacuri albastre, plaje insorite, izvoare termale pentru tratament, si pesteri adanci si reci.
Aceasta bogatie naturala este aurul verde al Bulgariei - comoara, disponibila tuturor iubitorilor  naturii si a diferitelor tipuri de turism.

Catalog of object in the resort

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg