Bourgas Hoteluri
Bourgas Hoteluri 1 Bourgas Hoteluri 2 Bourgas Hoteluri 3 Bourgas Hoteluri 4 Bourgas Hoteluri 5 Bourgas Hoteluri 6
Burgas

Orasul Burgas (populatie: 210260) este centrul regional al doilea pe coasta bulgara a Marii Negre. Locul a fost construit ca un sat de odihna numit Aqua kalidae, aranjat in jurul izvoarelor minerale cunoscute in zona. Triburile tracice au populat aceste arii, inainte de inceperea acestei lucrari de constructie.

I-a fost dat numele Burgas care il poarta si in prezent. A fost numit Ahelo-Burgas.Dupa eliberare a fost numit Burgas, si a fost o mica localitate. Inca de atunci orasul a crescut si a devenit centrul de Sud a Marii Negre, un oras cu industrie bine dezvoltata si comert.

Datorita reliefului scazut de coasta exista trei lacuri de felul lagune: Lacul Atanasovo, Lacul Burgas si Lacul Mandra. Orasul este situat intre mare si primele doua lacuri. Aici e cea mai mare rezervă de apă în Bulgaria şi a speciilor de mlaştină şi animale. Acest număr de peste 170 de specii de pasari. Pe teritoriul lacurilor din Burgas este situat faimosul rezervat "Poda". Pe aceste lacuri trăiesc diferite specii de păsări (ibis, Saddleback). În lacul sarat Vada isi petrec vacanta de vara si pelicani. Pe potecile eco putem observa viata pasarilor .

Viaţa culturală în Burgas este bogata şi variata. În fiecare an, oraşul găzduieşte numeroase festivaluri şi sărbători, cum ar fi "Festivalul Internaţional de Folclor", un pop internaţional şi care îndeplinesc jazz ", Burgas şi Marea", Festivalul Internaţional de Teatru "Teatru într-o valiza" de muzică clasică din Germania şi Austria.

De remarcat sunt muzee arheologice şi etnografice, precum şi Galeria de Artă.

Posturi

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg