Litoral Bulgaria

Litoral Bulgaria
Litoral Bulgaria 1 Litoral Bulgaria 2 Litoral Bulgaria 3 Litoral Bulgaria 4 Litoral Bulgaria 5 Litoral Bulgaria 6
La mare în Bulgaria

Visurile frumoase pentru o vacanţă de vară încep să viziteze neobositul lucrător încă din toamnă, de obicei, imediat după întoarcerea din concediu,şi următoarea vacanţă şi-o imaginează frumoasă şi neobişnuită.Scene de romane cu aventuri se învârtesc pe fundalul unei naturi exotice,canioane şi cascade. Dar atunci când se apropie vara, aceleaşi vise încep să devină altele - mai calme şi mai moderate. Şi deodată vă daţi seama că singurul lucru de care aveţi nevoie este confortul, lipsa de surprize, mai puţină exotică, totul să fie ca acasă.Pentru astfel de persoane cel mai potrivit loc este litoralul Mării Negre şi staţiunile ei.

La mare în Bulgaria e bine de la sfârşitul lunii mai până la sfârşitul lui septembrie. Vara nu este prea cald (temperatura medie a aerului este de 28 ˚ C ,a apei - 23-25 ​​˚ C), şi soarele străluceşte în cel mai corect mod - de a vă încălzi şi de a vă bronza frumos. Plajele au nisip excelent – marea cu o adîncime mică şi fund drept.

Multe din hotelurile de mare dispun de echipamente extraordinare de SPA-centre.În câteva staţiuni sunt şi izvoare minerale cu ape termale ,o apă folositoare care se utilizează în balneologie.

Aşadar,poftiţi şi în linişte încântaţi-vă de concediul D-voastră:de soare,de mare şi unul de altul.

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg