Albena Hoteluri
Albena Hoteluri 1 Albena Hoteluri 2 Albena Hoteluri 3 Albena Hoteluri 4 Albena Hoteluri 5 Albena Hoteluri 6
Albena

Albena este cea mai nordică (mai lai nord este doar Rusalca),cea mai liniştită şi probabil cea mai romantică staţiune din Bulgaria,foarte potrivită pentru o aventură uşoară şi neangajată.De altfel,staţiunea poartă denumirea de „păcătoasa ” dar „buna” eroină din istorisirea clasicului bulgar Iordan Iovcov (împreună cu tânărul amant,a omorât pe cel mai în vîrstă amant,nefiind neobişnuit şi interesant).

Staţiunea este situată la 32 km, la nord de oraşul Varna. De la aeroportul din Varna până la Albena durează aproximativ 40 minute.

Albena, are, fără îndoială cea mai bună plajă din ţară (locul de plajă este de 7 km lungime şi aproximativ 100 de metri lăţime). Nisipul este excelent, foarte luminos şi fin.

Albena este unica staţiune din cele mai mari staţiuni din Bulgaria de pe litoralul Mării Negre care şi-a păstrat în general aspectul ei original şi nu s-a schimbat mai ales în timpul furtunoaselor lucrări de construcţie, tipic unor staţiuni din ultimii ani. Aici dăinuie o atmosferă minunată casnică, zona este foarte curată,peste tot sunt grădini îngrijite cu iarbă verde şi flori frumoase.În Albena dormitează linişte, nu-i acel zgomot intruziv şi agitaţie tipică caracteristică staţiunilor industriale mari.

Seara pe aleea centrală fac plimbări mamele,tăticii,bunicii, împreună cu copiii lor,mătuşile şi dădăcile.Ei arată fericiţi şi mulţumiţi.Poftiţi şi Dumneavoastră !

Posturi

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg