Burgas Litoral

Burgas Litoral Hoteluri
Burgas Litoral Hoteluri 1 Burgas Litoral Hoteluri 2 Burgas Litoral Hoteluri 3 Burgas Litoral Hoteluri 4 Burgas Litoral Hoteluri 5 Burgas Litoral Hoteluri 6
Situat pe malul Marii Negre, Burgas este al patrulea oras ca marime din tara vecina si un centru economic si cultural important. Cu toate acestea orasul are cateva plaje foarte frumoase ce merita vazute si ar putea constitui un punct excelent de plecare pentru cei ce doresc sa viziteze si alte statiuni de pe litoralul Marii Negre.

Burgasul in sine este un oras atractiv si desi destul de mare, poate reprezenta un refugiu placut din multimea de turisti si comercialul uneori agasant al statiunilor de la Marea Neagra. Centrul orasului este foarte turistic, primitor si poate fi un punct de pornire bun pentru a explora orasele din apropiere de pe tarmul Marii Negre.

Sea Garden este una dintre cele mai faimoase atracţii din Burgas - mai mult de 7 km. Este fondata cu planul general de primul Burgas Sea Garden în 1891, dobândit aspectul său modern în timpul 1910. George Duhtev, a absolvit cu onoruri aranjament parc şi flori în Austria, a început să lucreze la proiectare şi amenajare a teritoriului gradina ei in 1912 este acum înconjurata cu flori şi copaci. In 1924, parcul este finalizat. Pentru bogăţia botanică contribuie materialе de împădurire introdus din Ungaria, Istanbul, Italia, Franţa, Siria şi Liban.

Pe lângă arbuşti multe frumoase şi copaci în parc sunt monumente istorice şi figuri celebre, sculpturi originale de artă. Aici este un teatru de vara - în sezonul de vârf, există festivaluri, seri de folclor şi muzică contemporană, teatru şi alt.

Posturi

Burgas Litoral forum despre hoteluri

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg