Chaika Nisipurile de Aur

Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri
Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri 1 Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri 2 Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri 3 Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri 4 Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri 5 Chaika Nisipurile de Aur Hoteluri 6
Statiunea de odihna Chaika este situata pe Litoralul bulgar de nord al Marii Negre intre statiunile Sunny Beach (Slanchev Bryag) si Nisipurile de aur (Zlatni pyasati), la distanta de 12 km de la orasul Varna. Statiunea este foarte populara si cautata datorita combinatiei unice de aer proaspat, parc si mare.

Statiunea de odihna Chaika este populara si ca zona de vile a orasului Varna. Zona este foarte linistita, caci se afla intr-un parc natural, iar аpropierea sa de malul marii si plajele cu nisip fin si auriu fac din statiune un loc ideal pentru relaxare pe timpul verii. Pe teritoriul statiunii sunt construite mai multe hoteluri mici si mari, case de vacanta si apartamente, case de oaspeti, precum si magazine si restaurante, baruri pe plaja si altele.

Doua plaje mari – Chaika si Kabakum sunt disponibile in statiune. Plajele sunt lungi si foarte bine intretinute, iar apa marii este clara si limpede curata, ceea ce le face locul preferat pentru bai de soare, inot si sport. Pe plaja se ofera tot felul de distractii pe apa si diferite posibilitati de a face sport – schi jet-uri, hidrobiciclete, schi de apa, surf, deltaplane, paraplane, plimbari cu iachtul si parasute, volei si fotbal de plaja si multe altele. Pe plaja Kabakum se ofera o atractie unica pentru Bulgaria - flyboard.  

In apropierea statiunii se afla o manastire medievala rupestra care se numeste manastire Aladzha, Parcul natural Nisipurile de Aur, precum si singurul telescaun de pe Litoralul bulgar al Marii Negre care ajunge pana malul marii.

Catalog of object in the resort

Aquaparkuri

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg