Vacanta pentru copii

Vacanta pentru copii Hoteluri
Vacanta pentru copii Hoteluri 1 Vacanta pentru copii Hoteluri 2 Vacanta pentru copii Hoteluri 3 Vacanta pentru copii Hoteluri 4 Vacanta pentru copii Hoteluri 5 Vacanta pentru copii Hoteluri 6
Va oferim o tabără excelenta pentru copii în Centrul de populare Internaţionale a Tineretului din Primorsko!

Cazare în corpuri "Biser", "Helios", vile"Holiday". Camerele cu două şi patru locuri, cu mobilier modern, TV prin satelit .Tabara are o zonă frumoasă verde care este sub supravegherea constantă a gardienilor.

Mesele sunt de trei ori pe zi la bufet în săli mari dotate cu aer conditionat.In camere se face curăţenie in fiecare zi, lenjeria de pat se schimba la fiecare cinci zile.Este un complex sportiv profesional (10.000 de metri patrati ), care include un teren de fotbal, două terenuri de joacă volei şi două de baschet şi de tenis. Un cabinet medical, medicamentele esenţiale, ambulanţă şi medicii 24 de ore. Tabăra are umbrele pe plajă şi salvamari.

Tabara oferă o varietate de workshop-uri de interes (dansuri populare bulgare si instrumente muzicale, sportive si dansuri latine, arta, ceramica, sculptura în lemn, sporturi nautice, un centru de cursuri de limba bulgară, centru cultural pentru mass-evenimente sportive, zilele de naştere pentru copii).

Bine ai venit!

Posturi

Catalog of object in the resort

Obiecte turistice

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg