St Constantin Si Elena

St Constantin Si Elena Hoteluri
St Constantin Si Elena Hoteluri 1 St Constantin Si Elena Hoteluri 2 St Constantin Si Elena Hoteluri 3 St Constantin Si Elena Hoteluri 4 St Constantin Si Elena Hoteluri 5 St Constantin Si Elena Hoteluri 6
Sf. Constantin şi Elena

Staţiunea Sf. Constantin şi Elena poartă denumirea în cinstea mănăstirii de bărbaţi care se află aici,există şi activează,fiind într-o formă extrem de prescurtată de atunci. Mănăstirea este dedicată primului împărat roman care a primit creştinismul şi mama lui care a vizitat Ţara Sfântă şi a găsit Sfânta Cruce.

Sf. Constantin şi Elena este cea mai veche staţiune de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Este situată la 8 km la nord de oraşul Varna. De la aeroportul din or.Varna durează aproximativ 20 de minute.

Plaja staţiunii Sf.Constantin şi Elena e de forma unor mici golfuri de nisip.
În faţa hotelului „Ciaica” până la nava-restaurant „Sirius” la plajă este un izvor mineral pe bază de hidrogen sulfurat hyperthermal. Dezavantajul apei minerale este adunarea turiştilor în jurul izvorului care provoacă un miros uşor neplăcut ;vrednicia - fără îndoială, un efect benefic asupra părului, pielii, sistemului nervos şi corpul ca un tot întreg. Cu apă minerală sunt umplute mai multe piscine în aer liber în cadrul complexului.
Viaţa staţiunii Sf. Constantin şi Elena este lipsită de forfotă, tipică de exemplu Nisipurilor de Aur. Totul aici pare calm, stârneşte gânduri de proceduri balneologice. Printr-un cuvânt, staţiunea este de modă veche şi cu tradiţii.

Seara,oamenii fac plimbări pe aleea centrală,demonstrând un aspect sănătos şi o minunată dispoziţie sufletească care o vă dorim şi noi.Vă poftim şi pe Dumneavoastră!

Posturi

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg