Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur Hoteluri
Nisipurile de Aur Hoteluri 1 Nisipurile de Aur Hoteluri 2 Nisipurile de Aur Hoteluri 3 Nisipurile de Aur Hoteluri 4 Nisipurile de Aur Hoteluri 5 Nisipurile de Aur Hoteluri 6
Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur. . . . sub o astfel de denumire poetică cunoscuta intregii lumi ca unul dintre cei mai mari litorali a Bulgariei.
Acesta este situat 17 km. la nord de orasul Varna, invariabil referirei în toate ghidurile " capitala marina a tarii".

Plaja spatioasa (lăţimea de plaja 100 m, lungimea de 4 km) este renumita cu o mare varietate de nisip excelent, dar nu de aur, dar contrar aşteptărilor, o culoare obisnuita a nisipului.

Neprivind construcţiile rapide în ultimii ani, şi crescand in legatura cu acest suvoi de turisti, locuri libere de plaja mai exista, mai ales dacă le i-ai des de dimineaţa.

În general, cresterea interesului de odihna la Nisipul de aur devine deosebit de clar mai ales noaptea, când o mulţime de turişti adunati pe promenada, se intind de la hotelul "Admiral" pana la iahta portului langa Hotelul “Glarus".

Două coloane de demonstratori bronzati, cu fata veselă, marsaluiesc voios in direcţia nord-sud, sau invers, de la sud la nord.
Nu ajung doar steagurile.Turiştii hoinari par să fie veseli şi mulţumiti, ceea ce dorim si dvs.

Posturi

Catalog of object in the resort

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg