Kranevo Hoteluri
Kranevo Hoteluri 1 Kranevo Hoteluri 2 Kranevo Hoteluri 3 Kranevo Hoteluri 4 Kranevo Hoteluri 5 Kranevo Hoteluri 6
Kranevo este o statiune micuta și este situată în partea de Nord a marii Negre, la o depărtare de 3 km de statiunea Albena, 7 km de stațiunea Nisipurile de aur si 23 de km de Varna. Localitatea Kranevo este vestită ca fiind o stațiune balneoclimaterică dintr-ovzonă marină. Clima este marină, cu veri însorite și fierbinți, iar toamnele umede și calde.  

Kranevo are multe spații verzi este un loc liniștit, cu plaje largi, nisipuri fine, plaja fiind extinsă pe o distanță de 7 km. Plaja este întreținută și foarte curată, marea este liniștită și nu prea adâncă, cea ce permite copiilor să intre în apă fără a fi în pericol. În partea de sud a localității în partea cea mai înaltă pe platoul Frangensko pot fi observate relicve ale unei cetăți romane antice care datează din sec. al II- lea e.n.

Kranevo vă oferă o vacanță de excepție, concediu cu familia, tabere pentru copii și sport. În fiecare vară la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie se desfășoară festivalul numit „Slavianski veneț“. Copii din Bulgaria, Rusia, Ucraina, Moldova, Belarus și alții se întrec în cântece, dansuri, coregrafie, și scenete. Există multe hoteluri, case de vacanta, vile, magazine și restaurante.

Posturi

Catalog of object in the resort

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg