Nessebar Hoteluri
Nessebar Hoteluri 1 Nessebar Hoteluri 2 Nessebar Hoteluri 3 Nessebar Hoteluri 4 Nessebar Hoteluri 5 Nessebar Hoteluri 6
Nesebăr şi Ravda

Nesebăr este situat pe o mică peninsulă, în apropiere de staţiunea Slăncev Briag şi se află la 37 km de Burgas.De la aeroportul din Burgas până la Nesebăr durează aproximativ 40 de minute.

Nesebăr este unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa (fondat ca o aşezare tracică din epoca târzie a bronzului). În anul 1983 este proclamat de UNESCO ca monument cultural la nivel mondial,fiind sub protecţia acestei organizaţii.
Vechiul Nesebăr este o adevărată cutie de bijuterii arhitecturale.În perioada Evului Mediu aici au fost construite peste 40 de biserici. Unele dintre ele au supravieţuit şi până astăzi.În apropierea ruinelor cetăţii şi la intrarea centrală a oraşului se află muzeul aoheologic cu o colecţie superbă de lucrări antice şi medievale de artă.

Dacă vă odihniţi la vre-un hotel de lux din zona nouă a Nesebărului,atunci oraşul vechi - fermecător şi unic - este cel mai bun loc pentru plimbări de seară (la alegere - visător şi singuratic sau într-o companie potrivită).

La numai 3 km de Nesebăr se află Ravda.După tradiţie Ravda se asociază cu o vacanţă pentru copii şi studenţi. Acum Ravda oferă hoteluri excelente. Plaja este destul de mare şi frumoasă. Pentru confortul clienţilor staţiunea Ravda,este situată în apropiere de Nesebăr şi Slăncev Briag – aveţi posibilitate după dorinţă să combinaţi relaxarea paşnică cu diferite distracţii, oferite de această staţiune mare şi modernă.

Posturi

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg