Primorsko Kiten

Primorsko Kiten Hoteluri
Primorsko Kiten Hoteluri 1 Primorsko Kiten Hoteluri 2 Primorsko Kiten Hoteluri 3 Primorsko Kiten Hoteluri 4 Primorsko Kiten Hoteluri 5 Primorsko Kiten Hoteluri 6
Primorsco

Primorsco este un orăşel pitoresc, situat la 55 km la sud de Burgas şi la160 km de Varna. Acesta are două plaje cu o lungime de aproximativ 8 km, cu dune multe, apă cristalină,mare calmă şi nisip fin de chihlimbar. Peisajul este variat,combinat cu păduri dese pe coastă, plaje largi de nisip şi vegetaţie exotică. Împrejurimile sunt bogate în frumuseţe naturală:râul Ropotamo,crinii în lacuri şi bălţi din rezervaţia „Arcutino”,stânca,Lăvscata glava” (din traducere „Capul leului”),Insula Şerpilor,dolmene,maluri stâncoase.
În apropiere există, de asemenea, atracţii arheologice, istorice şi culturale: aşezări tracice,cetăţi romane şi altele.
Primorsco este o staţiune mică care se află pe teritoriul Primorsco, fiind cu diferite posibilităţi pentru o vacanţă de vară:hoteluri, vile, bungalouri, restaurante ,baruri, precum şi o plajă largă.
În Primorsco sunt numeroase hoteluri de familie ,se propune şi cazarea în hoteluri de categorie înaltă.
Iubitorii distracţiilor extreme de seară vor găsi aici tot ce au nevoie - bowling, ski nautic,biciclete, wind-surfing, zborul cu parapanta, iahte, scutere, paraşute de apă, terenuri de tenis, călărie, vânătoare, baruri, discoteci şi multe alte programe de distracţie.
Oferim o tabără excelentă pentru copii în Centrul Internaţional de Popularitate a Tineretului din Primorsco!
Cazarea este în corpurile „Biser”, „Helios”, „Holidei”, „Chedăr” ,vilele „Ropotamo”.Camerele sunt cu 2 şi 4 locuri, cu mobilier modern şi TV prin satelit.Tabăra dispune de o teritorie frumoasă şi verde care este sub supraveghere permanentă de către gardieni.În tabără alimentarea este de trei ori pe zi, la bufet masă.Cantina dispune de săli mari dotate cu aer condiţionat.Camerele se îngrijesc zilnic,lenjeria de pat se schimbă o dată la cinci zile. Pe teritoriul taberei este un complex sportiv profesionist (10.000 m2), care include un teren de fotbal, două terenuri de joacă volei ,două de baschet şi un teren de tenis. Tabăra dispune de un centru medical,complet echipat,medicamente de prima necesitate, ambulanţă şi medici de gardă pentru 24ore.Tabără are plajă cu umbrele şi servicii de salvare.
Tabăra oferă o varietate de cercuri cu diferite interese (dansuri populare bulgare şi instrumente muzicale, dansuri sportive şi latinoamericane,artă, ceramică, sculptură în lemn, sporturi nautice,centru pentru cursuri de studierea calculatorului, cursuri de limbă bulgară, centru de manifestări culturale şi sportive,organizarea sărbătorilor, zile de naştere pentru copii).
Bine aţi venit!
Vilele sunt o alegere excelentă pentru cei care caută linişte,pace, confort şi aer curat.

Posturi

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg