Riviera Hoteluri
Riviera Hoteluri 1 Riviera Hoteluri 2 Riviera Hoteluri 3 Riviera Hoteluri 4 Riviera Hoteluri 5 Riviera Hoteluri 6
Riviera

Riviera...e frumoasă şi în Bulgaria! Însuşi numele staţiunii îţi aminteşte de malurile din frumoasa Franţă sau de dulcea Italie şi într-adevăr oferă generoşilor turişti o vacanţă aleasă şi calitativă la nivel european.

Complexul din cinci hoteluri este situat pe malul unui mic golf la 17 km la nord de oraşul Varna (de la aeroportul din or.Varna până la staţiune durează aproximativ 25 de minute) şi este foarte aproape de Nisipurile de Aur, la care este foarte comod dacă nu doriţi linişte şi pace să faceţi o alegere de petreceri şi distracţie.

Hoteluri sunt de la 3 pînă la 5 stele,dar toate sunt de clasă înaltă: prima linie, camere mari, vedere la mare, mobilier de calitate italiană, servicii excelente, bucătărie minunată.

Riviera vă oferă condiţii excelente pentru întâlnirile de afaceri, conferinţe şi alte evenimente - negocieri politice la cel mai înalt nivel de obicei au loc chiar aici. Dar pentru a vizita Riviera nu aveţi nevoie de o astfel de ocazie, puteţi să staţi în staţiune şi doar aşa,cu familia.La dispoziţia Dumneavoastră sunt modernele SPA-centre, piscine, terenuri de tenis,sunt terenuri de joacă pentru copii, se organizează jocuri, concursuri, sunt animaţii minunate pentru copii.

Turiştii,dacă odată s-au odihnit la Riviera, de obicei, se întorc din nou. Deci poftiţi, luaţi cu voi copiii,bunicii şi dădăcile. Invitaţi rudele şi prietenii.Toţi vor rămâne mulţumiţi.Noi o ştim din experienţă.

Posturi

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg