Russalka Hoteluri
Russalka Hoteluri 1 Russalka Hoteluri 2 Russalka Hoteluri 3 Russalka Hoteluri 4 Russalka Hoteluri 5 Russalka Hoteluri 6
Rusalca

Cea mai renumită staţiune din Bulgaria de pe litoralul Mării Negre este staţiunea „Rusalca”(din traducere „Sirenă”). Ea să află în partea de nord a ţării şi este situată într-o rezervaţie naturală „Tauc Liman” (tradus din l.turcă, înseamnă Golful de păsări),la 90 km de nord-est de oraşul Varna. De la aeroportul din Varna până la staţiune durează aproximativ o oră şi jumătate.

Peşteri misterioase, plaje mici izolate, marea limpede şi curată în aşa măsura de parcă ai avea motive pentru o întâlnire personală cu un efectiv de delfini, predispun turistul obosit de mediul urban spre o odihnă sănătoasă şi folositoare .

Rusalca este o staţiune extraordinară pentru iubitorii de canu-caiac,de cântece sufleteşti lângă foc şi de plimbări lungi în jurul naturii.Din staţiune puteţi pleca la excursie până la peşterile şi stîncile din Malul Pietrelor sau la Lacul Tuzla,pe malul căruia veţi întâlni o mulţime de specii rare de păsări.Rusalca este binevenită şi pentru jucătorii de tenis,fanii de călărie şi tir cu arcul.

Complexul oferă 600 căsuţe cu două paturi, baie şi balcon. Fiecare dintre vile sunt dotate cu aer condiţionat, telefon şi TV prin satelit. Unele dintre acestea sunt unite printr-o uşă şi sunt destul de comode pentru familii cu copii mici.

Complexul lucrează pe principiul “all inclusive”, şi pentru onoarea Staţiunii Rusalca trebuie să recunoaştem că prin acest termen aici se investeşte mai mult decât atât caloric cât şi tot în acelaşi timp alimentare de trei ori pe zi.Poftiţi pentru a încerca !

Russalka forum despre hoteluri

Catalog of object in the resort

Aquaparkuri

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg