Sunny Beach

Sunny Beach Hoteluri
Sunny Beach Hoteluri 1 Sunny Beach Hoteluri 2 Sunny Beach Hoteluri 3 Sunny Beach Hoteluri 4 Sunny Beach Hoteluri 5 Sunny Beach Hoteluri 6
Sunny Beach

Sunny Beach. . . .cea mai mari statine pe litoralul bulgar. Acesta este situat 35 km. la nord de orasul Burgas.
Statiunea dispune de aproximativ 100 de hoteluri de diferite categorii - de la Lyulin, şi Pirin cu doi stele pan la cinci stele- complex Helena Resort.

Sunny Beach este o combinatia magica a muntelui si a plajei, vecinatatea orasului antic Nessebar – edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare (partea de sud) - lipsa mareelor si magnificele parcuri interioare – aceasta este imaginea “oraselului perfect pentru recreere” – Sunny Beach. Pe drept cuvint se poate spune ca aceasta este varianta optima – posibilitati pentru orice gusturi si buzunare.

Neprivind construcţiile rapide în ultimii ani, şi crescand in legatura cu acest suvoi de turisti, locuri libere de plaja mai exista, mai ales dacă le i-ai des de dimineaţa.
 
În general, cresterea interesului de odihna la Malul soarelui devine deosebit de clar mai ales noaptea, când o mulţime de turişti adunati pe promenada.

Turiştii hoinari par să fie veseli şi mulţumiti, ceea ce dorim si dvs.

Posturi

Sunny Beach forum despre hoteluri

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2020 | All rights reserved | created by format.bg