Vacanta la ski in Bulgaria

Vacanta la ski in Bulgaria
Vacanta la ski in Bulgaria 1 Vacanta la ski in Bulgaria 2 Vacanta la ski in Bulgaria 3 Vacanta la ski in Bulgaria 4 Vacanta la ski in Bulgaria 5 Vacanta la ski in Bulgaria 6
Vacanta la ski in Bulgaria

Bulgaria are o trăsătură caracteristică ecologică de timp mai rar întâlnită - această ţară are patru anotimpuri!

Aici iarna vine în decembrie şi sezonul de schi dureaza, de obicei, până în aprilie. Cea mai rece lună a anului - ianuarie, este cu o temperatură medie de minus 4,4 ˚ C.

Munţii ocupă aproximativ o treime din teritoriul ţării. Cele trei mari masive muntoase - Rila, Pirin şi Munţii Rodopi - sunt situate în partea de sud-vest şi în partea de sud a Bulgariei. Principalele staţiuni de schi sunt de asemenea trei – pentru fiecare masiv muntos câte o staţiune - Boroveţ, Bansco şi Pamporovo. Toate cele trei staţiuni au hoteluri excelente, ascensoare moderne, verde-albastru-roşu-negre piste marcate , instructori excelenţi şi închirierea de echipament de schi.

Avantajele vacanţei de iarnă din Bulgaria sunt, în general, aceleaşi ca cele ale vacanţei de vară: peisaj frumos, vin bun, produse alimentare delicioase şi cel mai important,fermecătoarele coborâri de pe piste.

Rămâne să adaug, că din fiecare staţiune de schi poţi merge într-o oricare călătorie interesantă din ţară făcând cunoştinţă cu atracţiile ei.

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg