Devin Hoteluri
Devin Hoteluri 1 Devin Hoteluri 2 Devin Hoteluri 3 Devin Hoteluri 4 Devin Hoteluri 5 Devin Hoteluri 6
Devin  Rezervări de SPA şi programe de tratament

Aşezare
Oraşul Devin este aşezat în centrul Masivului muntos - Rodopii Mijlocii, în valea râului Văcia,la o înălţime de 684 m., deasupra nivelului mării. Devin se află la 220 km de Sofia, 100 km de Plovdiv şi la 35 km de staţiunea Pamporovo.

Clima
Clima este temperat-continentală cu influenţe ale maselor de aer din sud.Iarna aici este moale dar vara răcoroasă.Există 285 zile însorite pe an. Temperatura medie în ianuarie este de - 1,5 ˚ C şi temperatura medie pentru întregul an în regiune este de 11 ˚ C.

Apa minerală de la Devin
Devin este cunoscut prin proprietăţile sale miraculoase ale apei minerale. Temperatura în diferite izvoare este de la 37° C până la 42 ° C. Apele minerale aici au fost descoperite prin găurire adîncă. Datorită proprietăţilor sale,apa de aici este în special potrivită pentru consum pentru tratamentul pacienţilor care suferă de boli renale,urologice şi gastro-intestinale. Prin aplicarea externă apa de la Devin scade tensiunea arterială, tratează durerile articulare şi îmbunătăţeşte starea funcţională.După proprietăţile sale, apa de la Devin este hipertermală, incoloră şi fără miros, cu mineralizare şi aciditate scăzută, conţine hidrocarbonat de sodiu şi fluor. Apa minerală din izvoarele Bedene este potrivită pentru tratamentul diferitelor boli ale sistemului musculo-scheletice şi a sistemului cardiovascular, precum şi pentru tratarea bolilor ale sistemului nervos.

Împrejurimile Devinului
În această regiune se află obiective turistice remarcabile naturale:Cascada „Struilski dol”, „Trigradscoto Jdrelo” şi alte numeroase peşteri. De la Devin vă puteţi îndrepta spre rezervaţia arhitecturală şi muzeul etnografic, în locurile cu luncă largă.

Indicaţii pentru tratament:
* Boli ale aparatului locomotor (artrită reumatoidă, boli ale articulaţiilor, artrită deformantă, spondylarthrosis deformant, osteoporoză, durere spinală, tulburări post-traumatice: post-fracturi, condiţii postoperatorii);
* Boli ginecologice şi urologice;
* Boli neurologice şi cardiovasculare (hipertensiune arterială);
* Metabolism anormal.

Metode de tratament:
* hidroterapie;
* terapie cu nămol;
* fizioterapie;
* chinetoterapie;
* balneoterapie(folosită ca apă potabilă).

Contraindicaţii:
* formă deschisă de tuberculoză;
* boli necalitative;
* boli psihice;
* boli infecţioase;
* sarcină.Catalog of object in the resort

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg