Velingrad

Velingrad Hoteluri
Velingrad Hoteluri 1 Velingrad Hoteluri 2 Velingrad Hoteluri 3 Velingrad Hoteluri 4 Velingrad Hoteluri 5 Velingrad Hoteluri 6
Velingrad  Rezervări de SPA şi programe de tratament

Locul de amplasare
Velingrad este situat în partea de vest a văii “Cepinsc” în apropiere de graniţa convenţională dintre Munţii Rila şi Rodopi. Oraşul este situat pe malul râului Cepinsc şi din toate părţile, este înconjurat de munţi şi stânci. Velingrad este situat la 85 km de Plovdiv şi 133 km. de Sofia.

Clima
Velingrad este situat la o altitudine de 745 metri deasupra nivelului mării. Clima este temperat continentală. Presiunea atmosferică este scăzută (693 mm. de mercur), vara este răcoroasă, iarna rece şi uşoară. Temperatura medie anuala este de 9 ˚ C, temperatura medie în ianuarie este de -1,8 ˚ C în iulie este de 18,7 ˚ C. Toamna este mai caldă decât primăvara.
Aerul este curat şi transparent, fără vânturi puternice. Păduri de conifere, lumina puternica a soarelui, umiditate bogată, aerul curat de munte şi clima moale, crează condiţii care permit tratarea cu succes la sanatoriile din Velingrad pe tot parcursul anului.

Apele minerale
Regiunea Velingrad este extrem de bogată in izvoare de apă minerală - circa 80 de izvoare! Capacitatea totală este de 170 l / sec. Temperatura apei variază între 22 şi 96 ˚ C. Velingrad e printre primul loc în Bulgaria după abundenţa şi varietatea apelor minerale. Apele din trei zone termice (Lajene, Kamenita şi Cepino) sunt potrivite pentru tratamentul diferitelor boli.
Apa mineral este slab mineralizată, hidrocarbonată de sodiu care conţine- potasiu, calciu, siliciu, fluor şi alte microelemente. Apele Cepino sunt caracterizate şi se evidinţiază printr-un conţinut mic de radon, fluor, siliciu.

Indicaţii pentru tratament:
* boli ale tractului gastro-intestinal;
* boli ale sistemului urinar;
* afecţiuni ginecologice;
* boli de piele;
* boli ale sistemelor nervos central si periferic;
* boli ale sistemului cardiovascular;
* boli ale sistemului musculo-scheletice;
* boli ale aparatului respirator;
* tulburări endocrine, tulburări ale metabolismului.

Metode de tratament:
* hidroterapie;
* aromaterapie;
* terapie manuala;
* terapie Aiurveda;
* talasoterapie;
* noroi;
* proceduri de fizioterapie.

Contraindicaţii:
* boli infecţioase acute;
* boli psihice;
* boli oncologice;
* boli cronice în etapa de decompensare;
* faza acută a bolilor inflamatorii;
* sarcinii.

Posturi

Catalog of object in the resort

MICE (Conferinte, Seminare, Evenimente corporate)

Noutati despre hoteluri si turism

       
© 2001 — 2019 | All rights reserved | created by format.bg